Ο ΙΣΧΥΡΟΣ REINER FUELLMICH MHNYEI TON Π.O.Y: τα εμβόλια δεν είναι παρά μόνο γενετικά πειράματα


Πριν λίγους μήνες μίλησε ο δικηγόρος REINER FUELLMICH  με τον Τζέρμ Ουέρφερ για τα σχέδια του πρώτου να μηνύσει τον Διεθνή Οργανισμό Υγείας για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Είναι ένας από τους ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ στην Ευρώπη και προετοιμάζει αυτήν την στιγμή την μεγαλύτερη ομαδική μήνυση της Ιστορίας, που έγινε γνωστή και ως "ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2".
Πριν λίγες μέρες ο Φίλμιχ ξαναμίλησε με τον Τζερμ Ουέρφερ, για να συζητήσουν τις νεότερες πληροφορίες. "Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ" είπε. "Κερδίσαμε δίκες και θα κερδίσουμε πολλές άλλες.“Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είπε για την διαδικασία περί του "κορωνοϊού": " Αυτά είναι τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που έχουν διαπραχτεί ποτέ.  Οι λίγοι άνθρωποι που μπορούνε ακόμα να σκεφτούνε μόνοι τους, περίπου 10 με 20 τοις εκατό του πληθυσμού, ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ για έναν ιό ή την υγεία, αλλά για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τον έλεγχο.
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2Οπότε τα εμβόλια κατά του κορονοϊού δεν έχουν σχέση με εμβολιασμό, αλλά είναι μέρος γενετικών πειραμάτων " είπε.Ο Φίλμιχ πρόσθεσε ότι οι παίκτες πίσω από τη σκηνή κάνουν πολλά λάθη. Πιστεύει, για παράδειγμα, ότι οι κατασκευαστές των εμβολίων δεν περίμεναν να εμφανιστούν εν τω μεταξύ τόσες παρενέργειες και θάνατοι.Μίλησε με έναν Whistleblower, ο οποίος είπε ότι αρχικά είχαν σχεδιάσει το όλο σενάριο να το ξεδιπλώσουν μόλις το 2050. " Τότε όμως οι άνθρωποι που κρατάνε τα ηνία στα χέρια τους γίνανε λαίμαργοι και αποφάσισαν να εφαρμόσουν τα σχέδια πολύ νωρίτερα ", λέει ο Whistleblower. " Πιστεύω, γι' αυτό κάνουν τόσα λάθη“, λέει ο Φίλμιχ, ο οποίος δέχτηκε μαρτυρίες από πάνω από 100 επιστήμονες και ειδικούς.Ο δικηγόρος συνέχισε ότι θα χρειαστεί ένα ειδικό δικαστήριο για  "Νυρεμβέργη 2", γιατί αυτό είναι ήδη τόσο μεγάλο ώστε  βρίσκεται μάλλον εκτός της εμβέλειας των εθνικών δικαστηρίων.  "Έχουμε τις αποδείξεις", είπε.
“ΕΥΡΩΠΗ: το κυρίως πεδίο μάχης Ποιοί είναι οι άνθρωποι που κρατάνε τα ηνία; Σύμφωνα με τον Φίλμιχ πρόκειται για μια ομάδα περίπου 3000 ιδιαίτερα πλουσίων ανθρώπων. Στην ομάδα αυτή ανήκει μ.ά. και η κλίκα στο Νταβός του Κλάους Σβάμπ (The Great Reset) και τί θέλουνε; "Ολοκληρωτικό έλεγχο των ανθρώπων. Δωροδοκούνε γιατρούς, προσωπικό νοσοκομείων και πολιτικούς.  Άνθρωποι που δεν συνεργάζονται, απειλούνται. Χρησιμοποιούνε όλες τις δυνατές τεχνικές ψυχολογίας, να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους.“Ο Φίλμιχ μίλησε και μ' έναν άλλον Whistleblower, ο οποίος εξήγησε, γιατί είναι η Ευρώπη το κυρίως πεδίο μάχης. " Η Ευρώπη φαλίρησε εντελώς. Τα ταμεία συντάξεων έχουν λεηλατηθεί ολοκληρωτικά. Γι' αυτό θέλουν να φέρουν την Ευρώπη υπό τον έλεγχό τους, προτού καταλάβει ο κόσμος, τι συμβαίνει.“
ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Τα ΜΜΕ συμπεριφέρονται σαν να υποστηρίζει η πλειοψηφία των ανθρώπων τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Αυτό σίγουρα δεν αληθεύει, σύμφωνα με τον δικηγόρο. Σχεδόν όλοι, με τους οποίους μίλησε στην Γερμανία, ξέρουν ότι π.χ. δεν βοηθάνε οι μάσκες και ενημερώνονται από εναλλακτικά μέσα. "Τα παλιά μέσα πεθαίνουν“ είπε.
Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ:"Διαδώστε τα δεδομένα και την αλήθεια το δυνατόν πλατύτερα και μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανθρώπους που θέλουνε πάση θυσία να εμβολιαστούν. Δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.